☃Ⓙⓞⓜ ⓘⓚⓄⓉ☃

Thursday, 5 May 2011

Contest candid dari blog SUEMUNCET

click sinie kalo nak join!!
urm...."contest candid dari blog SUEMUNCET"...nak tau syarat2 contest nie kalo nak join??ce bace ce bace...

1) korang letak banner contest tu..link kan entry ini ke banner tu..(nanti orang tak tahu plak syarat syarat contest nie..)dan letakkan jugak di sidebar korang..(tak letak pun takpe)
2) nak follow blog aku pun boleh..dan tak nak follow pun takpe..takde paksaan..
3) tajuk entry tue "Contest candid dari blog SUEMUNCET"..
4) aku nak korang letak gambar "candid"..if takde gambar candid boleh la letak gambar yang korang rasa "photogenik" dekat entry korang..letak gambar yang PALING KREATIF..dan buat aku tertarik dengan gambar korang tu..takyah letak gambar cun cun pun takpe..kata pun candid kan..cerita sikit disebalik gambar tu..
5) tagged dekat 5 orang kawan korang yang ada blog..PASTI KAN ORANG YANG KORANG TAGGED TU TAHU.. *kenapa 5?? sebab saja nak seksa korang..haha!
6) buat tagline "Saya follow blog SUEMUNCET kerana ....." tak kisah berapa panjang..nak buat karangan pun boleh..ngeee...
hadiah dia?? jeng jeng jeng..aku taknak la bagitahu apa hadiahnya..tak suprise la kan..
tapi kalau ramai yang join contest nie aku akan bagitahu apa hadiahnya..
link kan entry korang kat comment aku..
*aku tambah gambar photogenik sebab ramai yang takde gambar candid..
.............................
ok....nie pic yg saye pertaruhkan!!!!hehehee



ok...nak cite cikit pasal gambar kt atas nie..gambar nie disnap atas idea saye sendiri....hard to snap and lastly tercandid gmbar yg cmnie...ok x???hope u tertarik!!!lalalaaa

saye suke nak tag:

mijangolala 
iera 
miera 
lynn 
kakyongnida 

hah...before i lupe...."saye follow blog SUEMUNCET kerana like to know u more....wanna make more fwendz among bloggie plus wnt to add more bloggie lists....dan fllow awak juge cz nk join contest nie..heheehehee..keep me in touch ya!"

SILA LIKE www.tips-fb.com

4 comments:

sueMUNCET said...

hye dear..thanks join contest nie..
btw,goodluck okey.. ;))

kalau nak tahu perkembangan contest nie,
sila la like page blog saya kat facebook kalau taknak pun takpe.. ;)

http://www.facebook.com/pages/suemuncetblogspotcom/215519141794452?sk=wall

arieysha chan said...

ok dear...
sudah like page blog u....
;)

Lulu caldina said...

gud luck dear...lulu nak join tapi takde gambar menarik..so, bagi peluang awak menanglah eh.. :p

arieysha chan said...

thnx...jom la join lulu caldina....
btw,thnx la kalo nk bg saye menang....xoxo~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...